söndag 16 december 2007

Önskelista

För några dagar sedan blev jag utmanad av Vera att lista mina 7 önskningar. Jag hade ändå tänkt att göra min traditionella årstidsönskelista, så här kommer vinterns/utmanings önskelistan kombinerat och är då fler än de obligatoriska 7.
  1. Klänning från Camilla Norrback, finns bland annat att köpa hos Mint & Vintage.

  2. En anteckningsbok från Ordning och Reda att skriva upp iakttagelser, idéer och listor i.

  3. Tträningen fortsätter mot Tjejmilen i augusti och a och o är bra skor, till våren behöver jag nya löparskor, då är dessa från Nike helt underbara jag har sådana nu.

  4. Mitt intresse för foto bara växer och växer och en ny kamera står högt på inköpslistan, jag vill ha den här från Canon IXUS serien. Men smakar det så kostar det.

  5. Syrran och jag blev utan biljetter trots att vi köade och köade hos Ticnet, så en biljett till konserten de 28/2 när Kent kommer hem till Eskilstuna vore inte helt fel.

  6. Hos Wardrobe Stockholm kan detta snygga halsband från danska FaFaFa införskaffas, och jag skulle gärna ha det hängande runt min hals i vinter.

  7. En resa till Köpenhamn igen i vår eller en maxi-helg på Masesgården i Dalarna som belöning för allt slit under hösten och våren med skolan.

  8. Inbjudningar till lite modevisningar under Stockholm Fashionweek, fick blodad tand efter nu i veckan.

  9. Kan inte de som har makten i världen få ändan ur och ta tag i det här med miljöhotet och klimatförändringarna. Det spelar ingen roll hur mycket jag källsorterar så länge de med makt inte gör något radikalt och ser till att det verkligen händer något. För vi kan ändra på utgången som nu väntar oss om vi bara vill.

  10. Ett sommarjobb i Stockholm så jag slipper åka hem och jobba, vill vara kvar här och njuta av vad denna underbara stad har att erbjuda. Och som student är det bara att glömma semester, vi behöver jobba även när vi borde få vara lediga och vila upp oss.

Kollaget är gjort av Johanna with a taste of fashion. Bilderna är lånade från: Ordning och Reda, Runnder's Store, Canon, Mint och Vintage och Wardrobe Stockholm.

4 kommentarer:

Vera sa...

kul att du antog utmaningen. heja dig på tjejmilen!!
kram linda

Fröken Isakson sa...

Vilka kul önskningar. Hua ska du springa tjejmilen, gud vad duktigt. Jag skulle också vilja men inser att det aldrig kommer ske. Lycka till med träningen =), vad kul att ha ett sånt mål.

Johanna sa...

vera: det kommer bli världens triumf för mig när jag går i mål sen i augusti
fröken isakson: det ger mig mycket motivation och insiration att ha ett mål att träna emot.

Suss sa...

Hej! Om du inte fått tag i biljetter har jag två ståplatsbiljetter ute på Tradera, just nu på inköpspris. Till Eskilstuna.

http://www.tradera.com/category/auctionlist.aspx?ftgnr=201930&listtype=1