lördag 25 augusti 2007

14:e augusti

Den 14:e augusti, hade precis flyttat upp dagen innan och var ute i skogen med familjen på långpromenad när Monokel-Mia ringer. Hon undrar om jag vill följa med henne, Gordon och jag samt Annie PD Dada's Daimonds visning senare på kvällen (innan vår redan inplanerade Guldknappengala). Jag är inte sen att haka på och får en underbart trevlig kväll.
Jag är ärligt talat inte ett fan av DD, men ett par örhängen blev jag förtjust i.

Vi träffade även höggravida MiaShopping (när ska den kvinnan föda? Går redan över tiden). Vidare i värmen gick vi och tog en öl och pratade lite mer, vilka underbara tjejer jag fick umgås med. Tusen tack för att jag fick följa med.
När vi sagt hej då till Annie och Yeh-yeh girl gick jag och Mia bort till Bonniers konsthall för Guldknappengalan. Det var Ann-Sofie Back som i år tilldelats Guldknappen för sin kollektion Back. Själva galan var inget att hurra för, hade det inte varit för mitt trevliga sällskap hade det varit ett riktigt bottennapp. Var lite besviken att det bara var prenumeranter och inte kreddigt modefolk också. Tappade lite känslan av gala, tyvärr. Men det fanns en hel del snyggt att titta på under modevisningen. Ett litet urplock från amatörfotografen Johanna:
Snyggast var nog ändå Mias byxor, gilla dem skarp. Ja hela Mia var ju snygg. Blev ingen bild på mig men det blev den lila klänningen och min vita kofta från NygårdsAnna.

2 kommentarer:

MiaShopping sa...

Ja, det kan man undra :)

Smartasmia sa...

Hahaha...hade väldans trevligt i fröken Johannas sällskap också:-) Fin rapport dessutom! Kram