fredag 3 augusti 2007

Modebloggarna slutar blogga

Jag har lagt märke till att en trend av nedläggning har tagit sin början. Nu har modebloggarna börjat tröttna och avslutar sitt modebloggande. En av mina favoritbloggar lades ner nu i somras och det verkar som fler är på väg att slockna. Jag tycker att det är synd men samtidigt kan jag förstå dem. Jag kallar min blogg för en modeblogg, även om det nu kan vara svårt att förstå då få inlägg handlar om mode, men jag har valt att inte skriva om trender och vad som är inne kontra ute varje säsong. Ett av resonemangen hos dem som slutat blogg om mode är att alla modebloggar skriver om samma sak och att det jag vill lägga upp har redan tio andra redan skrivit om. Men varför skriver de om trender då? Då blir det så att alla skriver om samma sak och inget blir nytt och allt känns tjatigt. Det finns så mycket mer att blogga om som innefattas av ramen mode. Ta modehistoria, shopping, specifika designers med mera med mera. Som sagt det är synd att det blivit så. Och jag hoppas att inte fler av mina favoriter lägger ner. Jag tänker i alla fall fortsätta och blogga om mode och hos mig hittar ni inga trender och sådant som redan andra bloggat om ( ser jag att fler har skrivit om det eller en nyhets sak så skippar jag det och bloggar om något annat).

3 kommentarer:

Cerese sa...

Hej hej! Ja det är skönt att röra sig, och det har det inte blivit så mycket av i sommar så.
Det är inte en riktig tatuering, så den kommer gå bort snart, men tyckte det var kul att prova lite bara :)
Har du flyttfeber nu då? Det måste väl snart vara dags att bege sig?
Väldigt roligt med ikeakatalog, den blir som en bibel ett tag, passande nu när du ska flytta också! Vi får höras. Lycka till med flytten och att allt går bra! Kram

YO STOCKHOLM sa...

Hejsan Tjejen,
Då var man tillbaka efter 4 dgr i Palma/Mallorca och en natt i Barcelona också :-)

Jag måste hålla med dig om ditt inlägg, det finns så mycket att skriva om även om Mode är kul så finns det massor massor att skriva om. Jag försöker få in lite annat också imellan åt som Filmer, Resor mm..

Tessan sa...

Svar: Jag ska till Kina i två månader (Hong Kong, Shanghai och Peking främst, men vi vill se lite utanför det också), sen blir det Thailand i en månad och där har vi knappt några planer alls mer än att vi ska ta oss från Bangkok så snart som möjligt;)
Tack förresten! Jag gillar din blogg också, och läser den ofta!