lördag 25 augusti 2007

Två veckors resume

Jag flyttade som sagt upp till Stockholm den 13:e augusti, jag hade sen min syster och mamma där mamma åkte hem igår (och jag med henne men baa över helgen) och min syster i måndags. Det blev väldigt intensivt och på måndag börjar min skola, jag känner mig verkligen inte utvilad men men. Det har hunnits med en hel del saker under dessa två veckor.
  • Varit vid Barkarby- hittade dock ingenting, mycket skonsamt för plånboken
  • Gjort stan som vi säger- jag gillar verkligen inte city har jag kommit fram till, det enda som lockar är Åhlens och NK. Men usch för alla turister och sura människor som jag ska behöva trängas med på Drottningatan
  • Besök hos frissan och det blev en mindre katastrof för min systers del och vi har nu bestämt att inte gå tillbaka till henne. Inte när vi lägger ut sådana summor på att få bukt på vårat afrohår.
  • Varit på Söder ett flertal vändor och jag behöver nog övertygas om den stadsdelen. Den känns inte 100 än. Monokel-Mia jag håller dig vid ditt ord om att du ska visa dina guldkorn.
  • Sett Waldermarsudde och Rosendahl bilder kommer separat
  • Hittat favoriter i Gamla stan
  • Och umgåtts med familjen hemma i min lägenhet, som jag är mycket kär i för tillfället ännu bättre blir det nog när allt är på plats. Just står kassarna och möblerna mitt på golvet då mamma och jag bara ställde in det efter besöjet på Ikea och sen drog hem hit. Så imorgon kväll ska jag göra i ordning i mitt nya hem.

5 kommentarer:

Camilla sa...

Åh, vad kul att det känns så bra med lägenheten! Grattis förresten, tror inte jag sagt det innan! Hur känns det inför skolstarten? Hoppas allt är bra med dig. Det verkar så och det glädjer mig! Kram

Anonym sa...

Kul att du verkar trivas så bra...

Kommer det bilder på lägenheten oxå? Är lite nyfiken?!?

Kram kusinen

Johanna sa...

Camilla: Det känns bra att börja skolan. Och tack vet inte om du sagt det innan. Hoppas allt är bra med dig också.
Kusinen: Nej det kommer inga bilder på lägenheten.

Smartasmia sa...

Ahh...visst ska du få en guidad södertur, lillsnäckan:-) Vi får höras om när senare!

mia dh sa...

Grattis till flytten och det tar tid att lära känna sitt Stockholm. Tog ett år för mig att vänja mig, nu efter 15 år i staden vill jag tillbaka till födelseorten men inte för att jag tycker mindre om Stockholm utan för att familj och släkt finns där.
Ha det gott och lycka till:)