onsdag 4 juni 2008

Visst är det här så mycket jag?

Varför har jag inte läst Maria på Modettes blogg tidigare? De sökte en person som kan skriva för dem under juli månad. Och kriterierna stämde som handen i handsken på mig, jag hade såååå gärna fått det jobbet. Jag som älskar att skriva, är mer än 18 år fyllda, lever för mode och är en tjej med go i, texter publicerar jag så gott som dagligen här, bevakade modeveckan hos Miashopping samt skrivit krönikor till Miashopping bland annat. Men men sista dagen att söka var i fredags. De har inte tillkännagett om platsen är tillsatt, men jag är ändå för sen.

Det här är kriterierna:
  • Skrivvan!
  • Modeintresserad (förstås) med koll på trender och märken.
  • Minst 18 år fyllda.
  • Bosatt i Sthlmstrakten (inget måste förstås, men det underlättar ju för dig om du slipper hitta boende i trånga Sthlm mitt i sommaren). Redaktionen sitter vid Skanstull.
  • Nyfiken på folk, har inga problem att lyfta luren och ringa en presskontakt eller gå fram till en snyggt klädd person på stan.
  • Van vid Internet. Inget krav på att du bloggar själv, men du ska läsa modebloggar och veta hur du hittar information på nätet.
  • Ett stort plus: Om du jobbat på en redaktion av något slag tidigare, har någon form av journalistutbildning och fått texter publicerade tidigare.

3 kommentarer:

MiaShopping sa...

Åh, nej, det hade verkligen passat dig perfekt! Jag ska hålla utkik efter liknande uppdrag till dig.

Vera sa...

Men gör en chansning och skicka in cvet i alla fall. Man vet aldrig! Du skulle passa perfekt för jobbet.
kram i värmen

Johanna sa...

miashopping: åh snälla du, vore superkul att extraknäcka med att skriva

vera: kanske jag tar och gör du, bättre att våga chansa än att ångra att jag inet sökte