tisdag 16 oktober 2007

Bästa formen!

Såg just det underbara programmet Bästa formen på SVT, härlig att jag som inte har tv kan se galma avsnitt på nätet. Sist handlade det om mode och etik och var ett rysligt bra program som jag tycker att alla som är intresserade av mode och kläder borde titta på och ta till sig av. Allas vår älskade Camilla Norrback var bland andra med och prata. Det finns hopp för männskligheten och vi kan förändra mer än vi tror bara vi gör något och inte ger upp. Avsnitetet är från den 10/10 och här kommer länken. Länk!

8 kommentarer:

Stina (Klädstrecket) sa...

Ah, sånt där är alltid intressant! Jag stoppar huvudet i sanden allt för mkt...

Tessan sa...

Hej! Hoppas allt ar bra med dig! Hinner inte lasa sa mycket av din blogg nu nar jag ar borta, tiden gar sa fort nar man sitter pa internetkafe. Hoppas allt ar bra med dig, kram!

Smartasmia sa...

Tekniken går framåt, minsann:-) Brabra med nät-TV! Och vilken fin present ni gav till mamsen nedan. Klädproblemet känner jag alltför väl igen sen huset började sluka de surt förvärvade....:-)

Johanna sa...

stina (klädstrecket): det räcker att du försöker då och då
tessan: det förstår jag och det är bara bra med mig. jag läser din blogg och spanar efter uppdateringar med jämna mellanrum
smartasmia: ja du hus kostar, och visst är det bra med framåtgående teknik

Kerstin sa...

Åh, det har jag missat. Vad synd :(

Mill sa...

Den länken ska jag kolla in! Tack för tipset.

Johanna sa...

kerstin: bara att kolla på nätet, du kan se avsnittet via länken jag har kagt upp.
mill: varsågod

Vera sa...

Det är kvalitetsTV tycker jag. Heja SVT som lägger ut sina program på webben så att man kan titta när man har tid. Tack för tips Johanna!
Kramkram