söndag 28 oktober 2007

Helgen som varit

Det har varit mycket sen sist, i fredags var det skola och jag fick reda på att jag klarat både tentan och kursen. Var så glad och begav mig snabbt därefter till Centralen för att möta upp Jenny som kom upp och hälsade på till igår lördag. Vi åkte hem till mig och lagade god kyckling, ris och äppelpaj till efterrätt. Sen åkte vi in till stan och såg JuloriatorietStadsteatern. Den var djup, svår och säkert mycket sämre än boken som både Jenny och jag nu är sugen på att läsa.
Igår lördag var vi på Hälsomässan i Älvsjö, mer om detta i ett eget inlägg, det var superkul och sen åkte Jenny hem. Och jag begav mig själv återigen till Stadsteatern för att se teater. Denna gång var det Ad Astra på en mycket liten scen, åh så bra den var, jag var trollbunden den timme som föreställningen höll på. Idag har jag bara tagit det lugnt, läst i alla tidningar och information som jag fick på mässan.
Nu ska jag åka in till stan och möta min lillasyster som jag ska hjälpa ute på Arlanda. Hon lyckans ost ska åka till vår far i England i en vecka, hon har ju höstlov, något som inte finns på högskolan. Varför då vi vill och behöver också ett break och varva ner.

6 kommentarer:

Cerese sa...

Kul för E att åka till England :)
Kram på dig!

Smartasmia sa...

Vilken dunderhelg! Och den kunde ju inte börja bättre med tentabeskedet:-) Grattis!! Hoppas du suger åt dig nu och brer på tentasjälvförtroendet.

Fröken Isakson sa...

Oj snacka om busy helg ;-). Vad kul ni verkar haft =).

Vera sa...

Låter som du haft en härlig helg.
kram

Ida sa...

Åh gå på teater. Det är en av sakerna jag tänker att jag ska göra mera...

Grattis till tentan!!!

Johanna sa...

cerese: det var på vippen att jag följde med som handbagage
smartasmia: jag har ett ego just nu som är så stort så stort
fröken isaksson: ja det var mycket i helgen men kul också
vera: det var det också
ida: följ med nån gång och tack för att du titta in här