fredag 25 januari 2008

Grattis på 1års dagen

Så kom då den dag jag inte trodde skulle komma för ett år sedan inte för sex månader heller för den delen. Jag har beslutat att lägga ner en här bloggen. Beslutet fattades för någon månad sen men jag tyckte att idag skulle vara den perfekta dagen att göra det på, min lilla blogg fyller nämligen ett år.

Tänk så fort tiden har gått, och tänk så mycket jag har gjort och varit med om sedan starten den 25 januari 2007. Resan har varit underbar och berikande men kommer nu i den här formen att sluta. Vem vet vad framtiden för med sig men just nu känns det som det ända rätta att göra. Jag har den senaste tiden känt mer tvång än inspiration att posta inlägg här och det har inte gått i den riktning jag velat eller hade hoppats på. Det som jag velat skriva om och tyckt varit viktigt har jag inte alltid fått det gehör jag velat på och då har inläggen byggt på vad läsarna vill läsa men det var inte för er skull jag startade bloggen och jag tycker inte att det är för er skull jag ska fortsätta med något som jag inte tycker är roligt längre.

Jag är så tacksam för allt jag har lärt mig, dels om mig själv och om mode med mera men även alla de människor jag har lärt känna både dem som kontakten endast varit med via nätet och dem som jag har förmånen att träffa IRL. Jag har tyckt om att blogga, det har fått mig att uppskatta saker som jag varit med om mer då jag kunnat gå tillbaka och läsa om det och se det hela med nya ögon. Mitt skrivande har utvecklats och det var en av andledningarna till att jag starta Johanna with a taste of fashion, för att jag älskar att skriva och hade det inte varit överskott på journalister i vårt land hade det varit journalist och inte lärare jag hade pluggat till.

Tusen tack alla som har varit med på min resa, ni som har stöttat mig när det har uppstått vägbulor och hinder på min väg. Gett positiv respons på det jag har skrivit om och hjälpt mig att växa som människa och mogna. Men framför allt gett min en andledning till att posta mina galna, roliga och eftertänksamma idéer här. Kanske ses vi igen vem vet.

Ni som dock inte kan få nog av mig, hehe, ska inte missa att spana in MiaShopping under nästa vecka. Jag kommer att gästblogga där under Stockholms modevecka och jag är eld och lågor över detta.

12 kommentarer:

MiaShopping.com sa...

Jag kommer sakna din blogg men jag förstår helt och fullt ditt beslut. Det ska bli så kul att läsa om dina äventyr nästa vecka! Kram

Fröken Isakson sa...

Vad tråkigt, kommer sakna din blogg. Men jag förstår om du inte känner för att blogga så ska man inte göra det. Ha det så bra i fortsättningen och lycka till med studierna.

Anonym sa...

Nä vad tråkigt, men samtidigt förstår jag att det inte är kul att blogga om det känns som ett tvång. Jag kände precis för ett tag sen så jag vet. Det går upp och ner. Hoppas du fortsätter och besöka min blogg så att vi håller kontakten. Kram

Smartasmia sa...

Lilla sötisen! Självklart kommer även jag att sakna dig som sjuttsingen...men du vet ju var jag finns:-) Och jag avkräver minst ett månatligt besök! Det ska bli jättespännande att spana in ditt gästbloggande nu i veckan - all lycka till med det! Och så hörs vi innan Camilla-visningen:-) Kram och tack för alla fina inlägg

Vera sa...

Du kommer att vara saknad hjärtat!! Men jag förstår ditt beslut. Man ska nog sluta när det är som bäst ...
Många kramar frå mig!!

Cerese sa...

Det har varit trevligt att kika in och läsa på din blogg ska du veta. Hoppas allt är bra med dig, och kul att få gästblogga under modeveckan!

Kerstin sa...

Grattis grattis grattis :)

nina sa...

Tack själv Johanna, tyckte om att följa din blogg, du skriver superbra! Men jag förstår dig precis! Blev även extra glad av att läsa att det var du som gästbloggar hos Mia!! Kram på dig!

Kerstin sa...

Tusan vad trist att vi missar varandra hela tiden :(

Fröken SötSur sa...

Jag förstår dig verkligen. Jag funderar också fram och tillbaka på att sluta blogga. Bloggningen börjar allt mer kännas som ett tvång.

Aha...är det du som gästbloggar där, vad kul!

yeh-yeh girl sa...

Det var jättekul att träffa dig igår :) Tråkigt med bloggen, men jag vet ju precis vad du menar.

Vera sa...

Saknar dig Johanna!