fredag 7 mars 2008

Ge upp?

Nu vet jag hur det måste kännas får alla de bloggare som får elaka kommentarer eller inlägg på andra bloggar på grund av vad de skriver. Starkt av dem att fortsätta, för jag vill bara lägga mig ner och ge upp just nu. Skulle inte ha skrivit den där förbaskade kommentaren imorse. Gäller att ta nya tag och tänka på er som återvänder och läser och faktiskt tycker om det jag skriver. Inte ge sig så lätt.

11 kommentarer:

yeh-yeh girl sa...

Nej, jag tycker att du ska fortsätta som om inget har hänt.

Smartasmia sa...

Hej sötnosen där! Prexis som Y-Y:et ovan: skit allt vad du orkar i dem! De är inte förtjänta en så go böna som du (läs rädda - det är oftast en enorm osäkerhet som ligger bakom skitsnack). Och förlåt mig att jag missat din tillbakagång hit - jag skyller på att jag haft mkt att göra! Kul hur som helst och som sagt - fortsätt som vanligt, bara:-) kramkram

Lolita Loco sa...

Usch. Sådant där kan göra en riktigt deppad... Men som überbönorna innan mig konstaterar - man får borsta av sig och strunta i det. Kom ihåg att på en elaking går det 10 snällisar! =) =)

Ang. din fråga om Tradera så gav det mig ett uppslag till blogginlägg, så pip förbi bloggen min under dagen så hoppas jag att du får lite tips och svar på din fråga! =)

Kul att du har börjat blogga igen, kvalitetsbloggar finns det inte tillräckligt av! =)

Stora kramar!

Therese sa...

Hrmf, vet inte vad som hänt men... Har ju inte undgått att se "mobbingen" lite här och var i bloggvärlden, tyvärr. Hoppas allt känns bättre. Kramar

Natalie sa...

Svar: Tack så mycket, va roligt att du tycker det :)

Johanna sa...

yeh-yeh girl: då gör jag det
smartasmia: vad roligt att du tittar in, saknar dina kommentarer de får mig alltid på bra humör
lolita loco: ska spana in det inlägget
therese: ja nu känns det bättre
natalie: varsågod

Stina´s world of everything sa...

Är det jag som inte förstår vilket inlägg du pratar om? Ja, det är det nog.

Hur som helst. För mig är det helt ofattbart att man tar sig tid att läsa andras bloggar av anledningen att hitta fel eller komma med personangrepp.

Vet inte hur många gånger små snikna läsare har kommenterat storleken på mina läppar ...

Jag menar - man skriver om något relevant, som man gärna vill dela och få åsikter om och så kommenterar läsaren hur ful man är eller liknande. Och alltid anonymt.

Det är så hilma idiotiskt. Jag blir helt rädd över hur världen ter sig och hur människor tar sig friheten att vara elaka.

Tänk om man skulle gå omkring på stan och berätta säga till folk att de har stora näsor? What!

Så bry dig inte, bemöda dig inte ens att kommentera dem som skriver irrelevanta saker.

Förmodligen är det mycket olyckliga människor som bara irriterar sig på att du är fin, duktig och intressant!

Johanna sa...

stina: du har inte missat ett inlägg, det var jag som kommenterade på en annan blogg och så var det en läsare där som sen skrev ett elakt inlägg på sin blogg om hur pantad och arrogant jag var samt vilken dålig blogg jag har.

Vera sa...

Nätmobbning är verkligen ett stort problem. Var som en gås Johanna ... låt det bara rinna av. Kom ihåg att vi är många som tycker om dig & din blogg.
Kram

Fröken Isakson sa...

Håller med ovanstående. Låt det bara rinna av. Som sagt, vi är många som gillar din blogg och som är glada över att du bloggar igen. Kram

Johanna sa...

vera: tack sköna du
fröken isakson: det är tur att jag har er läsare.