fredag 21 mars 2008

Skittorsdag och påsk imorgon

Igår var en riktig skitdag rent ut sagt. Jag vaknade och var genomförkyld igen, har endast varit frisk en vecka och innan det var jag sjuk i två veckor. Masar mig iväg till skolan med en blytung sportbag för efter responsen från lärarna på mitt projekt skulle jag styra kosan hemåt för att fira påsk hos familjen samt jobba. Responsen drar ut på tiden och det blir stressigt som bara den till det tåg jag ska med. Så med en kropp som inte svarar på de order jag ger den försöker jag springa var på fästena på väskan brister och väskan åker i backen. Däri ligger min dator som så klart går sönder (min älskade dator inte ens ett år har jag haft den), nu ska det kollas upp med försäkringar och dylikt och sånt brukar jag inte har tur med. Med nöd och näppe hinner jag med mitt tåg. Sitter i en timme och försöker varva ner då aggressiviteten far runt mig som ett virrevarv. Jag lyckas dock lugna ner mig och möter upp mamma på tågstationen med ett leende och tänker att bara för att allt gått skit hitintills betyder inte det att det inte kan vända. Vi går på restaurang och laddar batterierna för här ska letas vårjacka till Johanna. Med facit hur dagen varit tror ni att jag hittade någon? Nope. Och efter flera timmar springandes i affärer med en näsa som börjat rinna samt en svullen hals åkte vi hem. Där fick jag äppelpaj och sen bäddade jag ner mig i gästsängen. Vi tar nya tag idag, snön yr utanför fönstret och jag har en hel dag för mig själv då familjen inte är hemma. Jag ska ta ett långt bad och läsa Elle. Imorgon är det påskafton och jag ska jobba hela dagen. Därför önskar jag er en GLAD PÅSK mina vänner.

6 kommentarer:

yeh-yeh girl sa...

Stackars Johanna, nu kan det bara bli bättre! Ha en bra påsk i alla fall.

Lolita Loco sa...

Usch.

Du behöver en kram, så här får du en! =)

Lolita Loco sa...

Haha, själv har jag precis börjat uppskatta den! Trenden alltså... =)

Go å gla´ påsk på dig!

randigtochprickigt.blogg.se sa...

Ush och fy. Hoppas lyckan vänder och att du får en fortsatt bra påsk. GLAD PÅSK säger jag alltså.

Vera sa...

Men gumman vilken pissdag! Hoppas verkligen att du kan få din dator fixad. Hoppas att du kryar på dig så jag skickar en varm kram till dig & önskar dig en Glad Påsk!
Kramkram

Johanna sa...

yeh yeh girl: då må tro att jag tyckte synd om mig själv i torsdags

lolita loco: tack den kramen behövdes, och alla gillar vi olika saker väskorna var fina men det blir nog ingen sån för min del

randigtochprickigt: det blev en bra påsk trots allt

vera: imorgon ska jag ringa försäkringsbolaget så får vi se hur det går. håll tummen.