onsdag 9 maj 2007

Namnbyte och shoppingförbud

Jag ska nog byta namn på min blogg till Johanna with a taste of shopping istället för fashion. För så är det just nu, shopping. Det började så oskyldigt igår, mamma kom hem 13 och vi skulle åka in till stan för att köpa blommor till kyrkogården, hämta mina sängmedar på Europa Möbler och köpa arbetstofflor till mig. Men som vanligt blev det en hel del till som fick följa med mig hem. Så nu är det shoppingförbud för fröken Johanna.

  • En mugg till jobbet att dricka te i, från Indiska
  • "Foppa tofflor" i en mycket stark rosa färg är så glad över dem de är nästa slut i Eskilstuna
  • En lila topp som passar perfekt tillsammans med mina lila leggings jag köpte i Köpenhamn
  • Veet nu orkar jag inte raka mina ben längre och detta funkar superbra
  • Rött linne som är likadant som dte turkosa jag köpte i lördags
  • Puma streetsko, hitta dem på rea och de var så sköna att jag slog till det är perfekta
Dagens outfit kom med också, så här såg jag ut när jag var i shoppingstagen igår. Dessutom blev det en lyxig bh från Triumph, tack så mycket för den fina servicen jag fick där. Finns inget bättre än duktigta expediter som hjälper en. Nu ska jag se Grey's Anatomy. Ha en bra onsdag.

2 kommentarer:

Smartasmia sa...

Ojojoj..japp - fröken Johanna är minsann i shoppingtagen - men som jag sa innan är det helt OK i ditt fall då du fått en stor injektion självförtroende på sista;-) Och du är fin där. Dessutom: finns inget mer glädjeframbringande som proffsiga och goa butiksbiträden:-) Och nedan inlägg om journalist: jättebra skrivet! Kram:-)

Camilla sa...

Åh vad underbart med så mycket nytt! Du förtjänar verkligen att belöna dig själv, särskilt när du som Smartasmia skriver har fått ett allt större självförtroende på senaste tiden. Och det ska du ha, du är duktig och fin som du är!

Så fort jag är klar med allt jag måste göra ska även jag belöna mig med en större shoppingräd. Kram