torsdag 28 juni 2007

Reafynd

Nu Monokel är jag igång igen. Igår var min syster och jag inne i Eskilstuna på reorna som var. Kontot var fullt med härlig lön och räkningarna var betalda så det var bara till att shoppa. Och det gjorde vi. Första anhalt var Elin Maria Boutique. Jag hade kunnat köpa upp hela affären (som vanligt men igår till ett mycket förmånligare pris än annars). Det blev dock en utdelning jag är så nöjd med och jag väntar så tills det blir rea på rean. Sen gick vi runt inne i stan och åt middag innan vi begav oss ut till Tuna Park. Där handla vi lite till innan vi trötta, blöta och några tusen fattigare begav oss hem. Följande hänger nu i min garderob:


Gråa mysbyxor: Hennes och Mauritz
Turkost linne: By Malene Birger (Elin Maria)
Tunika: Elin Maria Collection (Elin Maria)
Kostymbyxor: Hennes och Mauritz
Kofta: NygårdsAnna (Elin Maria)
Rosa linne: Esprit

(Ber om ursäkt för den dåliga bildkvaliten och kollaget. Om någon vet hur man gör snygga kollage skriv en kommentar)

2 kommentarer:

Smartasmia sa...

Tjo sötisen! Vilka fynd du gjort:-) Gillar jättemest! Känner mig lite skyldig till att inte hunnit ge tips om kollage - men det är snärjigt i tant Mias tillvaro fortfarande. Litet tips är i a f att "leka" lite med photoshop och att prova olika lager - det är så jag bygger upp mina kollage. Sen finns det en del olika sätt för att skära i bilder; du kan frilägga helt genom att använda suddet (dubbelklicka då på bilden du har uppe i photoshop så det står "lager 0" exempelvis på den istället för "bakgrund" - sen kan du förstora upp bild och börja sudda). Du kan även använda "polygonverktyget" för att dra linjer kring det du vill frilägga och sedan även här dubbelklicka på bilden (lagret) för att sedan välja "markering" och "omvänd markering", vilket klipper ut det du "sparat" i bilden m h a polygonverktyget. En början i a f:-) Kram så länge

Johanna sa...

Smartasmia: Tack gumman för hjälpen. Det verkar svårt Photoshop om man inte kan det. Ska försöka hitta något annat program.