söndag 3 juni 2007

Utflykt med min syster

Min syster och jag fick för oss att vi skulle umgås idag. Men vi ville inte sitta inne och uggla. Så vi åt frukost, packa picnickorgen och pumpade däcken och gav oss iväg på en cykeltur till en sjö en bit bort. Det var tungt att cykla på mammas oväxlade cykel men bland stånkningarna fotade jag lite och det lättade upp. Väl där bredde vi ut filten och satte oss vid standkanten och njöt av solen, vattnets kluckningar och den vackra utsikten. När vi kände oss belåtna cyklade vi hem igen. Nyduschade och fräscha intog vi glass på balkongen och började sätta in Köpenhmanskorten i albumet och målade tånaglarna. En mycket bra dag och ett bra slut på en toppen helg.
Utsikten från filten. Våra cyklar.
Ännu bättre blev det när jag åkte till Jenny och hade te-provning med Lipton-tet jag fick häromdagen. Vi satt i bra många timmar och smaskade te, muffins och läste och skrev av recept. Jag har haft en underbar helg och imorgon börjar en ny väcka med nya tag. Hoppas ni haft det lika bra som jag. Trevlig kväll.

5 kommentarer:

Lotte sa...

Mysigt med utflykt! Utflykter och cyklar är riktiga sommartecken ;P

Anonym sa...

Vad mysigt med picknick =)

Kerstin sa...

Syrror är bäst :)

Smartasmia sa...

Jag har ju ingen syster - "bara" 2 bröder...du får vara min plastsyster:-) Och jag blir jätteglad av att höra att du är gladare nu och att du gör så himlans påhittiga saker! Kram

Mi sa...

Oh, vilka härliga sommarbilder! :)
// Mi.