tisdag 10 juli 2007

Stockholm i mitt hjärta

Ibland kan en otursdrabbad tjej som jag ha tur. Och det hade jag idag har jag haft tur eller så är det ödet som har knackat på. Hur som helst så har allt löst sig för mig:
Jag har blivit beviljad pengar av csn och blivit antagen till den utbildning jag sökte. Det blir Lärarhögskolan i Stockholm till hösten och med det en flytt till mitt älskade Stockholm. Jag är så glad och lycklig just nu att ni kan inte ana. Så dåligt som jag har mått under hösten och att allt nu är ordnat och som jag ville ha det också. Kan inte bli bättre. Så nu Mia kommer jag med på dina evenemang fram över. Over and out tillbaka till lyckorruset. Tack ännu en gång för allt stöd, Ni vet vilka Ni är.

7 kommentarer:

Cerese sa...

Vad kul för dig! Önskar dig ett stort lycka till! :)
Du hittade verklige fina fynd på loppisen också.. Kram

MiaShopping sa...

Åh, vilka glada nyheter! Stort grattis. Då ses vi säkert till hösten.

Camilla sa...

Åh vad underbart! Grattis!! Jag är så glad, så glad för din skull! Många kramar

mia dh sa...

Grattis, vad himla roligt för dig, se vad bra allt löste sig iaf. Ha det super. Å börja leta bostad genast om du inte redan har något på gång...

helenamariacecilia sa...

Grattis!!!! Jätteroligt! Längar ibland lite tillbaka till pluggtiden, det var verkligen en härlig tid. Jätteroligt för dig!

randigtochprickigt.blogg.se sa...

Grattis till både utbildning och flytt. Själv har jag jobbat som lärare i två år nu. Jag kan vara ditt bollplank om du vill :) Man kan behöva någon att stöta och blöta saker med som blivande lärare. Det saknade jag under min utbildning och det är något som jag nu ser att jag hade behövt.
Vilken åldersnivå ska du undervisa?

Johanna sa...

randigtochprickigt: Jag ska bli förskollärare. Jag kommer att kunna ha dem på förskolan, förskoleklass och åk 1-3. Har ej bestämt mig för vilka än. Det vore jättekul att ha ett bollplank. Tusen tack och härligt att du tittat in igen.