onsdag 15 oktober 2008

Pressdag- Red and square

Den här veckan är det pressvecka, nu visar pr-byråerna upp det vi såg under modeveckan i juni-juli och augusti. Jag har fått förmånen att gå på några av dem, och igår besökte jag Red and Square Fashion PR. Mycket fint att se men framför allt känna på kläderna, tillskillnad från när det är visning då det är se men inte röra.

Märken som bland annat visades upp var: Esprit (Edc- dam, herr, ungdom, barn, Esprit- vanliga märket, dam, herr, Esprit Collection samt accessoarer), Erica Laurell, Honkydory, Kling by Kling, Marlboro Classic (både dam och herr, samt accessoarer), Newhouse, Noir & Blanc och Tshirt Store (unisex tröjor)
Jag blev helt tagen av märket Noir & Blanc, de har fattat det här med kvalité, ett personligt uttryck och bärbarhet. Skulle gärna ha den svarta kjolen eller klänningen med svarta streck som finns med i kollaget. De ska jag helt klart hålla ögonen på i fortsättningen.
Hunkydory hade också mycket fint och den fina klänningen med draperingar som är högst upp till höger tyckte jag om när jag såg den på visningen i augusti.
Kling by Kling är designern Carolina Klings coola kläder med prints, som är hennes grej inte att skapa mode. Hon har jobbat med just prints för Monki och H&M. Tshirten längst ner till vänster kommer från hennes kollektion som släpps i vår.


Tack till Red and Square Fashion PR för inbjudan och titten.

5 kommentarer:

MiaShopping sa...

Jag är KÄR i hela HunkyDorys kollektion. Jag har tog ett precis likadant foto som du på samma sidenklänning :)

Fröken Isakson sa...

Vad kul att få gå på pressvisning :)

Johanna sa...

miashopping: jag med och så mycket bärbart och snyggt som inte var med på visningen vi såg

fröken isakson: ja det är jättekul

Vera sa...

det är i sådåna här lägen man önskar att man bodde i huvudstaden. har oxå blivit inbjuden till flera pressvisningar. Attans att man inte har det så fett som student.
Men jag njuter av att få läsa dina rapporteringar.
Vi syns ikväll snygging!
Kram linda

Johanna sa...

vera: ja det är verkligen tur att jag bor där jag bor, så jag har möjlighet att gå på dessa saker