fredag 17 oktober 2008

Pressdag- Spalt PR, Jung och Mildh

Mia och jag hade pressvisningsrace igår. Mycket skulle hinnas med innan galan på kvällen. Vi började hos Spalt PR, och vilket showroom de har, jisses vad mycket kläder, skor, accessoarer. När det gäller kläder blir jag så förvirrad av allt som hänger. På visningarna är det lättare att se tydliga trender, färgskalor, snitt och detaljer, men när det blir konfektion eller kollektioner alla på samma ställe tycker jag att allt flyter samman. Jag fokuserar istället på accessoarer och smått och gott än att försöka kategorisera plaggen efter trender. Häftiga smycken och snygga solglasögon från Marc by Marc Jacobs var det jag fastnade för.

Efter Spalt slank vi in hos Jung och tittade på saker från bland annat Tiger of Sweden, Nakkna, Adidas och Björn Borg. Jag blev helt betuttad i skorna och väskorna från Tiger of Sweden, underbart skinn, form och färg. Samt plaggen från Nakkna, de kan det här med skulptur och uttryck som både jag och Monokel gillar.

Vårt sista stopp blev hos Mildh och där åt vi även lunch. Vackra plagg i typiska sommarfärger, pastell och lätt chifong. Märken som Noa Noa, Nina Jarebrink (som jag bar av klänning av) och Naja Lauf fanns att beskåda.
Tack till Spalt PR, Jung och Mildh för titten och de fina goodiebagsen.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tycker att Davids svarta armband är snyggare. De beiga pumsen var läckra synd att man lever på så stor fot. Tänk att kameran missa en sån snygging som dig.

Johanna sa...

anonym: får kolla om de gör dem i de lite större storlekarna (41-42)

Smartasmia sa...

Hej söt! Vad finfin du var där igår:D Du ser; lite jävlar anamma och man har en outfit på köpet. Och vilken sen! Kramkram

Johanna sa...

smartasmia: och din outfit då, du var så cool