lördag 2 augusti 2008

Jag är rädd

Nu i sommar har jag haft det så himlans bra, jobbat, umgåtts med familjen, tränat, solat, badat, läst en massa, tagit det lugnt, skrattat och kommit tillbaka till ett tillstånd av lugn och harmoni. Nu är det snart dags att åka hem till Stockholm igen och jag är rädd. Rädd för att ångesten, depressionen, det dåliga och obehagliga ska komma tillbaka. Jag har skjutit upp hemresan ett antal gånger under sommaren nu, men så knackade det på dörren och modeveckan nr 2 stod och hälsa på och fråga om jag ville komma på visningar och jag säger inte nej till modeinjektion av hög kaliber Så nu är hemresan ett faktum och jag har börjat kallsvettas. Samt att regnet verkar ha kommit för att stannat ett tag fram över. Usch inte lätt det här.

3 kommentarer:

Miss E sa...

Av det jag har läst från dig så verkar du inte vara den som skulle stanna i en situation som inte passar dig så känns det jobbigt när du kommer tillbaka kommer du göra något åt det, det är jag övertygad om. Att bli lite deppad efter sommaren när vardagen börjar igen tror jag är rätt vanligt, men om det håller i sig för länge får man ta tag i det.

Ska du inte börja din nya inriktning nu i höst? Det blir väl spännande? Jag håller tummarna för att det kommer gå bra för dig tjejen!

Kram

Vera sa...

Håller med miss e. Man känner sig lite sisådär när vardagen snart återkommer. Du kommer säkerligen att fixa det Johanna. Jag hejar på dig!!
Bamsekram linda

Johanna sa...

miss e: det kommer nog att gå bra, blir en sådan kontrast till lugna lunket som rådit nu under sommaren. ja i höst börjar jag läsa barn och ungdomsvetenskap

vera: hej gumman, det kommer säkert att gå bra att åka hem igen, är ju modevecka nästa vecka