tisdag 26 augusti 2008

Tjejmilen på söndag och det känns inte bra

Just nu är det mörkt och tungt. Bara 5 dagar kvar till Tjejmilen nu (shit när jag bestämde mig för att springa var det över 300 dagar kvar). Träningen går jätte segt och jag börjar känna mig konstig i halsen. Jag FÅR INTE bli sjuk nu, det har jag inte tid med och är jag förkyld kan jag inte och bör jag inte springa på söndag. Senaste tiden har träningen gått tungt, kommer ingenstans och är tung i kroppen och benen. Jag har gjort ett misstag och det är att sätta upp en tidsgräns för vad jag ska mig runt på och den kan vara för snäv. Något som är otroligt frustrerande för nu kan jag inte se skogen för alla träden (inte se allt det som skett på vägen, att jag har börjat träna igen, ändrat livsstil samt gått ner lite mer än 17kg).
Här är banan som gäller på söndag. Kom och heja på oss tjejer/kvinnor som ska ta oss runt denna milrunda.

9 kommentarer:

Miss Upsey Daisy sa...

17 kilo är inte illa! Det skitbra.

Förstår om det är frustrerande med konstigheter i halsen. Kan du kurera dig och ta det lugnt fram tills söndag? Banan är rätt ok ändå, ta med musik och försök att ta de andras kraft och draghjälp.

STORT LYCKA TILL!

Annie - PD sa...

Heja dig säger jag :D Och tack för urgulliga brevet, det värmde en dag som denna :) kram!

Linda K sa...

strunt i tiden, ta dig bara runt i den takt du orkar. heja!

delaneydiary.blogg.se sa...

vila i veckan så hinner nog bli bättre tror jag. Ta loppet i din takt. Bara du tar dig runt så kommer du nog känna dig nöjd. Du har ju redan vunnit ditt lopp, tycker jag :)

Johanna sa...

miss ud: tack, hoppas verkligen att det går bra

annie pd: vad bra att det kom fram

linda k: jag ska göra mitt bästa mer går det inte att göra

frida/delaneydiary: ja det som har hänt det senaste året är en seger i sig och ett viktigare lopp än det på söndag, ibland är resan i sig målet

Fröken Isakson sa...

Det kommer säkert gå jättebra. Kul att få vara med, bara en sån grej. Kram

Johanna sa...

fröken isakson: det hoppas jag att det gör

A spoonful of mint sa...

Jag tycker att du ska känna dig jättenöjd. Det blir inte alltid som man tänkt sig, men det kan leda till en massa andra bra saker.

Johanna sa...

a spoonful of mint: ja det har du rätt i