måndag 14 april 2008

1 och 2

För det första:
Vilka jävla (ursäkta ordvalet) idioter det finns i vårt land idag. På radion imorse sa de att 4 barn har blivit mördade inom loppet av fyra månader, nu sist lilla Engla. Tänk att någon tar ett barns liv, det har ju knappt börjat leva. Hur sjuk får man vara? Jag mår illa, blir förbannad och riktigt arg när sådana här saker händer. Vad ska vi göra för att det inte ska ske?

För det andra:
Totalt egoistiskt och så långt ifrån det jag skrev ovan, men det värsta med att vara sjuk är att vara singel. För när mjölken är slut, böckerna ska tillbaka till biblioteket eller tvätten tvättas för tiden du har bokat är den enda den här veckan som är ledig och underkläderna börjar ta slut, då är det du sjuk eller inte som måste göra dem. Åh ibland önskar jag att det fanns killar att hyra vid dessa tillfällen. Just det ska tilläggas jag ligger fortfarande i sängen med hög feber och hosta. Att gå med soporna var ett jätteprojekt på förmiddagen. Nu ska jag sluta klaga, det finns dem som har det värre.

3 kommentarer:

Fröken Isakson sa...

Ja visst e det för otäckt med Engla. Vilka äckel det finns.

Din stackare. Hoppas du kryar på dig snart. Hade jag bott i stockholm kunde jag handlat åt dig :). Nu får jag bara tänka på dig. Som sagt. Krya på dig. Kram

MiaShopping sa...

1. Så fruktansvärt! Sen jag själv blev mamma kan jag börja gråta bara av att tänka på sånt här.
2. Krya på dig nu!!

Johanna sa...

fröken isakson: tack snälla du, fick dock bege mig ut själv efter mjölken

miashopping: jag gråter fast jag inte är mamma