lördag 19 april 2008

Vårens önskelista

Jag brukar som bekant skriva en önskelista per årstid och passande nog kommer jag att kombinera vårens med min egna födelsedagsönskelista. En drömvariant alltså, inte på något vis den autentiska.

  • En cykel, nu när våren är här får jag sådan lust att ge mig ut på cykelturer med picnic, men jag har ingen cykel. Det ska vara en klassisk damcykel med cykelkorg och allt.

  • T-shirt från Camilla Norrback

  • Ett block med vita stora blad där jag kan klistra i mina modeinspirationsbilder som jag river ut ur modemagasin. Exempelvis det här från Granit.

  • Att inga fler barn ska mördas i vårt land. Engla är bara ETT exempel, tyvärr

  • Gratis glass till alla, finns inget mysigare än att sitta i solen med goda vänner och slicka i sig en god glass och njuta av livet här och nu

  • Fler besökare och kommentatorer, har fått fler besökare under våren här och några har blivit trogna läsare och det är jättekul. Keep up the good work

11 kommentarer:

Miss E sa...

Klart man måste ha en klassisk damcykel nu till våren - hoppas månag av dina önskningar går i uppfyllelse!

maria sa...

Håller definitivt med om att gratis glass vore toppen ! :)

Cerese sa...

Låter som en riktigt bra önskelista det där! :)
Nej det är min syster här i flen, de andra bor kvar i hälleforsnäs.. Dem ska flytta till större hus, just nu har de bara ett rum till sina två barn så det kan vara skönt med större. Hoppas allt är bra med dig. Kram

Johanna sa...

miss e: det hoppas jag också

maria: välkomen hit, vi får ringa GB och höra vad de säger om gratis glass till alla

cerese: aha, fel syster med andra ord.

Lolita Loco sa...

Nä, den hade jag tänkt behålla själv. =(

Dock damp det idag ner en oväntat stor bensinräkning så jag börjar undra lite om jag verkligen kommer ha råd... =( Skulle nog kännas bättre om du "avreserverar" den och så får jag höra av mig när räkningarna är betalda och jag vet hur ekonomin min ser ut. Hoppas du förstår?

kram!

Lolita Loco sa...

Öh...det skulle vara en GLAD smiley först juh! haha

Johanna sa...

lolita loco: jag har inte sålt den än så om du vill och har råd finns den kvar. Om du verkligen vill ha den kan jag ta betalt nästa månad.

Lolita Loco sa...

Åh så sugen jag blir... *biter naglar* Den är verkligen jättefin! Samtidigt vill man ju inte vara fräck och inte utnyttja din snällhet ju!

Johanna sa...

Hade det varit jag som velat ha den och säljaren erbjöd sig att hålla den till jag hade pengar så hade jag inte tvekat en sekund. Jag vill sälja den och du vill ha den, en perfekt lösning i mina ögon.

Lolita Loco sa...

*smile*

Okej, jag slutar fjåmpa mig då!!

Håll den hemskt gärna åt mig tills jag får pengar, vilket senast blir nästa lön. (Håller på och lägger upp Traderaauktioner nu, så det kan hända att jag köpa den tidigare, då hör jag av mig).

Så... Nu jäklar var jag o-fjompig. =D

Johanna sa...

lolita loco: såld till damen på tredje raden.