måndag 28 april 2008

Trött på min blogg

Ibland kan jag bli så trött på min blogg. Jag vet precis hur jag vill ha den men ändå så blir det inte som jag vill. Jag ska inte jämföra mig med andra, eller vara avundsjuk jag vet men det finns några brudar därute i bloggvärlden som har sådanadär underbara modebloggar. Mode är förstår ni en så otroligt viktig del av mig, och då inte trender och måsten utan lekfullt och personligt. Som namnet antyder heter bloggen Johanna with a taste of fashion, men det blir mest om Johanna och lite om fashion. Enligt Marie hänger det hela på att det är för mycket text och för lite outfit-bilder vilket tydligen utgör grunden för en modeblogg. Här recenserar hon min blogg. Jag älskar att skriva därav massa text och min kropp är jag inte tillräckligt nöjd med för att fota och lägga upp här.

Vad är det då som fattas? Snygga kollage med härlig inspiration? Det finns som jag bloggat om tidigare så otroligt många bloggar där ute och speciellt modebloggar, och jag funderar ofta varför jag inte har fler läsare. Men så slår det mig jag är bara en i mängden, det finns inget som sticker ut, förutom att jag just den här Johanna är så himla speciell och unik hihi, jag skulle kunna vara en sån där blogg som jag själv bara bläddrar förbi för att den inte säger mig något. Samtidigt som jag inte vill vara en copycat och köpa någon annans koncept rakt av. Nej usch jag ser på ett avsnitt av Ally McBeal istället.

9 kommentarer:

Nelli sa...

haha, bra skrivet det sistnämnda :)

Vera sa...

Haha .. Ally McBeal, ja, där har vi en nojig person.
Du Johanna. Du verkar lite ängslig ... (vem e inte det förresten LÄS:jag oxå)
Jag har ett knep. Det är att jag skriver och bloggar om vad jag vill. Jag struntar i att läsa en massa renodlade modebloggar för då blir jag så stirrig på hur sjukt duktiga folk är. Läser mest dom med personlig touch och åsikter, som din.
Skit i vad andra tycker. Det är bara att sila bort myggen.
Kom å tänka på ett superbra citat från Oscar Wild,
"Be yourself, everyone else is already taken."
kram linda

Miss E sa...

Att vara en modeblogg "utan mode" är väl att sticka ut från mängden ;p

Man får ge sig till tåls, läsare kommer men det tar ett himlans tag, det enda man kan göra är att kommentera mycket hos folk och skriva snälla grejer så att de uppmärksammar en. Lycka till!

Fröken Isakson sa...

Jag tycker din blogg är härlig! Vore kul med nån bild på dig kanske (ska jag säga som knappt aldrig är på bild hihi). Kör på som det är, tycker att den är mysig och inspirerande.

Johanna sa...

nelli: tack för besöket och väl välkommen åter

vera: just nu är det inte så bra, ängslig är bara förnamnet

miss e: som jag gjort med dig med andra ord, du kommer tillbaka hit det tackar jag för

fröken isakson: tack desamma

yeh-yeh girl sa...

Aha, det var så hon skrev. Jag tror inte att du ska ta det personligt, hon tog dig som exempel vilket iofs inte är så kul, men ta det inte personligt. Gör det som känns rätt för dig, det är inte lätt att bli en "stor" blogg, gör det du gör bara. Ha en fin Valborg.

Miss Upsey Daisy sa...

Jag tycker din blogg är bra men det är minsan inte lätt att skriva alla dagar. Vissa gånger så bubblar inläggen fram och andra gånger får man kämpa sig blå för att hitta på något att skriva om. Miss UD är ju ingen modeblogg men jag försöker skiva underhållande (läs roligt) och där faller jag på repet titt som tätt.

Johanna sa...

yeh yeh girl: jo det var så hon skrev och det var säkert inte så farligt, men jag är av känslig natur

miss upsey daisy: nej inte är det lätt alla gånger inte

Stina´s world of everything sa...

Jag vet, jag vet, jag vet ...

Men jag håller med vera. Min blogg är lika mycket hullerombuller men jag skriver dte jag vill skriva och skiter i vilket.

Det enda jag tycker är viktigt är at få lite feedback då och då.

Men det är mycket mer spännande att läsa lite om mode när det finns en stor skymt av personen bakom.