fredag 25 april 2008

Modetips

Här kommer lite modetips från mig till er:

Branten fyller 2 år och firar det med lite erbjudanden. Läs med här. Visste du föresten att du kan bli medlem hos Branten. Då gäller följande:
"Nu har du möjligheten att bli medlem i branten.com. Detta innebär att du får- previews på kommade kollektioner och därmed möjligheten att vara först om det senaste- specialerbjudanden som är unika för medlemmar- inbjudningar till events och medlemskvällar- 15% rabatt på ordinarie priser under hela medlemsåret. Allt detta får du till priset av 250 kr per år.Registrera ditt medlemskap genom att göra en inbetalning till bankgiro 5287-5366, ange ditt namn eller kundnummer (finns i det bekräftelsemail du får från oss när du registrerar dig som kund) och ditt medlemskap registreras inom 3 dagar."
Kanske kan löna sig?

En av mina favvo webbutiker TINTIN of Scandinavia byter namn till TINTIN Style. Därmed även domännamn. Jag har uppdaterat det i min lista till höger. Det går att ta del av erbjudanden i samband med namnbytet under röda kampanjknappen och ange koden STYLE.

Vill du fynda Calvin Klein underkläder både dam och herr ska du bege dig till utförsäljningen på Kommendörsgatan 15 i Stockholm. Jag var där idag och de har även kläder från bla By Malene Birger men det är väldigt utplockat redan nu första dagen.

2 kommentarer:

MiaShopping sa...

Jag såg att Branten hade en tävling också där man kan vinna 10.000kr...vore inte helt fel :)

Johanna sa...

miashopping: ja jag så det jag med