fredag 11 april 2008

Helgen kan börja

Barnen på förskolan där jag gör min praktik är hur gulliga som helst men det finns en sak som jag inte gillar och det är de smittar mig hela tiden. Nu är jag förkyld igen. Jag blev sjuk, var sjuk i två veckor, frisk en vecka, sjuk igen, frisk förra veckan och nu sjuk IGEN. Vad är det här, jag tyar inte längre, min träning inför Tjejmilen blir lidande och det börjar bli dyrt med halstabletter, nässpray och näsdukar. Idag var det bara till att gå hem tidigare då jag var helt slut och knappt orka stå upp. Nu ska jag bädda ner mig i sängen med det ni ser på bilden, tre modemagasin, halstabletter, näsdukar och spray. Hoppas ni får en trevlig helg för det är i sängen jag kommer att finnas om ni behöver mig.

6 kommentarer:

Miss Upsey Daisy sa...

Jobbade en kort period på dagis och minns att jag blev sjuk nästan första dagen. Det är väldigt elaka bakterier som barn har och dessutom går de ju ofta runt runt så när ett barn är friskt blir någon annan sjuk osv osv.

Krya på dig iallafall :-)

LindaLiten sa...

Hej du, trevligt du har det här på bloggen. Jag tittar snart in igen.
krya på dig och trevlig helg!

Vera sa...

ojsan, inte kul. krya på dig!
kram V

donnasandra sa...

När jag gjorde min första VFU var jag i en sexa, och jag blev sjuk hela tiden hehe. Annars är det som du säger ofta med yngre barn man blir sjuk :-P Drömmer också om ett jobb på museum, behöver man museipedagogik för det tror du? Krya på dig och ha en underbar helg!

fashionholic sa...

krya på dig gumman! och håll dig borta från barn.. de är farliga ;) kram från Stockholm singel liga haha

Johanna sa...

miss upsey daisy: de är små bakteriereservoarer de små rackarna

lindaliten: tack så mycket och välkommmen åter

vera: tack, host host

donnasandra:jag ska i alla fall läsa det, finns många olika kurser i pedagogik som förbereder eller lägger grund för ett arbete inom museievärlden

fashionholic: ja snart tyar jag inte längre och håller mig borta, eller bara är ute då är det inte lika stor risk att bli smittad