fredag 25 april 2008

Biobiljetter

Jag som aldrig vinner har nu vunnit. Tydligen har jag tävlat om biobiljetter till förhandsvisningen av filmen Min bror är enda barnet på tisdag den 29/4. Enligt SF:

Bröderna Accio och Manrico växer upp tillsammans i en arbetarklassfamilj i 60-talets Italien, i en tid präglad av politisk orolighet och förändring. De är olika på många sätt och rivaliteten dem emellan går inte att ta miste på. En sak har de dock gemensamt – kärleken till samma kvinna. En film om livsvärderingar, kärlek, kamp och försoning.
Jag vann 2 biljetter men har ingen att gå med. Någon som vill följa med? Efteråt tänkte jag gå på Vårshopping hos Camilla Norrback. (Filmen är en drama/komedi och håller på 1h och 40min, på biograf Park i Stockholm börjar 18.30)

5 kommentarer:

josefine sa...

alltid lika roligt att vinna, och det är ju alltid mysigt med bio!

trevlig fredag!

shopoholychic sa...

Oj, vilken trevlig inbjudan. Jag vet dock inte om jag är kurant tills dess - annars hade det varit trevligt. Och vad är det för vårshopping du ska på?

Johanna sa...

josefine: jag vinner så sällan så det här var verkligen trevligt

shopoholychic: vore kul om du blev frisk så vi kunde gå. camilla har bjudit in till vårshopping på tisdagkväll, med 30% på nuvarande kollektion

Vera sa...

tyvärr ska jag packa väskan då för resa till västkusten under valborgshelgen. jag vill ju så gärna träffa dig. jag har haft så mkt att stå i på sistone men det kommer lugna ner sig.
varma kramar Linda

Johanna sa...

vera: jag vill gärna träffa dig med, en annan gång. trevlig valborg