lördag 29 november 2008

Shopping

Jag trodde det var ett skämt när klockan ringde imorse, kom i säng sent igår kväll. Hade middag här hemma med en av mina bästa vänner Emelie, åh så trevligt det var. Och jag slog på stort med fin dukning och god mat. Men upp skulle jag idag, det var nämligen utförsäljning som stod på schemat. Camilla Norrback, Fifth Avenue Shoe Repair och Weekdays externa märken. Hos Camilla var vi först (vi är jag, Mia och Olivia, den tösen kommer vara expert på utföräljningar när det är hennes tur sen), både Mia och jag fyndade. Jag köpte den här underbara tröjan i svart stickad bomull och siden, den kommer från höst/vinter 08 men fyndades till ett vrakpris. Efter att vi delat på oss ett tag, då jag begav mig till FASR som var väldigt utplockat redan efter en timme efter öppnandet, möttes vi upp för en fika. Det var jättetrevligt att träffa Mia igen och hinna prata en längre stund. Och jag avslutade dagen med lite mer shopping (det var riktigt länge sedan nu jag handlade kläder) men det först efter att kontokorts-dramat löst sig. Jag fick nämligen inte tillbaka mitt Visa-kort av tjejen i kassan när jag betala (hon var dryg och nonchalant så jag tänkte inte på att hon höll mitt kort som gisslan) på cafeet i Sturegallerian, något som jag inte upptäckte fören jag skulle betala min nya kjol och kortet inte fanns i plånboken. PANIK vill jag lova innan jag kom på vart kortet kunde tänkas vara. Det var välbehövligt att komma ut och luftas lite, då jag mest sitter inne och pluggar nuförtiden.

En liten tanke dock: Vad är det med alla affärer, har de mellandags rea redan nu eller, det är 30& här och 50% där, midseason sale (hallå mitt i säsongen den är ju snart slut). Går det verkligen så dåligt för detaljhandeln?

6 kommentarer:

A spoonful of mint sa...

Jag har missat alla utförsäljningar (inte för att det gör så mycket), jag missar allting känns det som just nu. Jag är helt inne i någon slags skaparhybris, men det är ju också trevligt.

Att ha det gott sa...

För mig låter det som om du hade en alldeles underbar dag
Hoppas att din Söndag blir fin

Miss Upsey Daisy sa...

Konstigt men bra med rea. Jag inväntar mellandagsrean nu. Pengarna kommer att gå åt till julklappar istället...

Johanna sa...

a spoonful of mint: kolla in kalendern hos Mia där står det om alla utförsäljningar

att ha det gott: ja det var en härllig lördag

miss ud: passa på att handla julklappar på den här konstiga rean så spar du pengar redan nu

Missy sa...

Den fina tröjan bor i min garderob också :-)

Johanna sa...

Vilken bra smak du har. Och då har vi två saker gemensamt, vi gillar båda klänningar i massor och Camilla Norrback