måndag 24 november 2008

Varning

Den här veckan vill jag varna alla er läsare som kommer till min blogg för lättsamma inlägg, modevinkeln eller för att se hur lilla Johanna har det. För den här veckan är jag rebell, stridslysten, taggarna utåt och provocerande. Snart är det jul, en högtid som för mig har tappat fokus (inte det kristna i den) men det här att vi ska ta hand om varandra, våra medmänniskor och oss själva. Numera handlar julen om dyrast och flest julklappar, stress, press och ångest. Jag vill att vi går tillbaka till hur det en gång var (jo vi kan säga att det var bättre förr). I helgen har jag skrivit en krönika, letat låtar på YouTube som kommer passa samt planerat frågor. Det kommer bli en tung vecka mentalt men det tycker jag det är värt. Jag tycker att det är dags nu. Som sagt det här är en varning för i eftermiddag/kväll kör jag igång (ska bara plugga som en dåre först). Ha en trevlig måndag.

6 kommentarer:

Fröken Isakson sa...

Låter spännande! Själv taggar vi ner och drar till Sälen med bästa vännerna över jul. Inga klappar (förutom till Felix) och lagom med mat och nada stess. That's the shit.

Att ha det gott sa...

Känner igen mig
Jag lägger in din blogg som länk hos mig Hoppas at det är OK

Johanna sa...

fröken isakson: härligt att du tar det lugnt och njuter.

att ha det gott: åh vad roligt, vad smickrad jag blir, självklart är det okej.

Miss Upsey Daisy sa...

Jag ska försöka ha en sådan lugn jul som går och kommer vara långledig ( en vecka ! ) hos mina föräldrar. Känns lagom och vad jag behöver.

Anonym sa...

Det låter spännande. Då får man titta in hit ofta:-)

Johanna sa...

miss ud: låter bra det

fröken ida: det tycker jag du ska göra