söndag 15 april 2007

Foundation


Jag har haft väldiga problem att hitta en foundation som stämmer med min mörka men ändå ljusa hy. Jag har använt Make up stores matt foundation i ett år nu men kännt mig väldigt spacklad med den. Så köpte min syster Isadoras Lift & Cover och jag prova den. Vilken foundation alltså. Den sitter perfekt jag känner mig inte ens sminkad och den täcker bra. Billig är den också 129kr jämfört med Make Up Store 235kr. Så dagens tips blir just Isadora Lift&Cover.

8 kommentarer:

Charlotte sa...

Jag har också problem med detta. Antingen är den aldeles vit och jag får spökansikte, eller så ser det ut som en dåligt applicerad brun utan sol.

Våga Vägra Foundation! Kram :)

Vera sa...

Make Up Store i all ära men dom gör inga bra & prisvärda foundations. Kul att du hittade en bra nu. Kram

Maria - FashionFame sa...

Vilket bra tips! Jag är på jakt efter en bra foundation till lite finare tillfällen då man kan kombinera puder med foundation... Kan tipsa om ett superbra puder och det är ett puder av märket Kanebo. Kostar runt 300 kr, ganska dyrt, men det håller i ca 4-6 månader och jag har använt det nu i 5 år och är supernöjd. Vilken fin blogg du har förresten! =) Kram på dig! /Maria

Johanna sa...

Maria: Tack för tipset. Använder Make up stores puder och det funkar bra då det är precis min hudton men i framtiden tar jag med ditt tiips. Tack och detsamma din blogg är jättebra. Kram

Mill sa...

Guldkornen finns där man minst anar det:)

Johanna sa...

Tack för tipset! kram

Kerstin sa...

Jag har en favvo från Lancome - jag älskar den :)

ac sa...

Min favvo e id! En foundation i puderform. Var skeptisk i början, men jag kan verkligen säga att jag inte kan leva utan den!!