tisdag 17 april 2007

Träningsvärk

Varför gör jag såhär? Igår var jag på förmiddagen ute med en kompis och hennes hund i en timme och gick. På kvällen var familjen lite motionssugen så vi toh en långpromenad på en mil drygt. Det tog lite mer än 1,5 timmar att ta sig runt och vi var riktigt trötta när vi kom hem vid kvart över åttatiden. Det var bara in i duschen och sen lägga sig. Vi somna på en gång och har alla tre sovit som barn hela natten. Men när vi vaktan imorse var det tråningsvärk och knappt mobiliseringsbar familj som vaknade. Jag skulle dessutom iväg och jobba och kunde inte lyfta händerna över huvudet. Det är de där stavarna som gör det, härlig träningsvärk i mage, lår, rumpa och rygg. Får se hur långt vi går ikväll, inte lika fint väder som igår dock.
Funderar på att bli naturfotograf efter igår, det var så otroligt vackert med solen som gick ner över sjöarna, skogen som lyste grönt och alla fåglar. Ska helt klart ta med kameran nästa gång. Nu ska jag till biblioteket och affären. Må så gott och lyssna lite på Releas Me med Laura som förövrigt är ett svenskt band.

2 kommentarer:

Kerstin sa...

Jag vet hur det är - jag har också träningsvärk. hahahaha.

Smartasmia sa...

Ajajaj..träningsvärk är pesten..fast samtidigt lite mysigt sådär (läs mysigt som i "wow-jag-har-minsann-träningsvärk-va"):-)