måndag 19 maj 2008

Förlåt!

Just nu är det väldigt mörkt i mitt liv och jag märker hur det kommer fram på bloggen. Det är inte rolig läsning det är jag medveten om. Jag ska tona ner det och ägna mig åt lite ytlig bloggning ett tag till det börjar ljusna. Vill inte skrämma bort den trogna lilla skara läsare som jag ändå har lyckats få hit. Ett bra botemedel mot depression är att ta en riktigt lååååång fika med en kär vän. Rosanna och jag satt 4 timmar och prata, lite klarthet fick jag men det är ändå tungt att leva just nu.

8 kommentarer:

Fröken Isakson sa...

Ingen fara. Oss trogna skrämmer du inte så lätt ;). Kram

Miss Upsey Daisy sa...

Jag tycker det är skönt med bloggar som inte bara är rosa och fluffiga. Livet är inte bara rosa och fluffigt och man måste få skildra båda sidor....

Anonym sa...

Jag gillar att läsa om det mer personliga. Gärna uppblanadat med lite mode. Jag känner igen mig i dina vårkäsnlor. Jag mår likadant om vårarna. Usch!

Lindisen sa...

Det är jättekonstigt att man blir deppig på våren, men jag känner igen mig. Och jag vet hur det känns att känna sig gnällig i bloggen men det är OK, det är din plats att ventilera! Plus att det är skönt att läsa att allt inte är fluffigt för alla jämt.

Vera sa...

Du behöver inte be om ursäkt för det johanna. vi tycker om dig ändå och vi är nog alla övernes om att livet bjuder på upp & nedförsbackar emellanåt.
Vi tycker om dig så mkt!
Bamsekram från linda

Johanna sa...

fröken isakson: vilken tur

miss UD: jag med men det får inte bli för mycket gnäll och jag tycker synd om mig själv, och det är det som är risken just nu

fröken ida: vet inte om det har med våren att göra att jag känner så här

lindisen: visst är det här min ventil men jag vill inte skrämma bort läsarna

vera: tack dina ord värmde sååå mycket

Miss E sa...

Alla har väl rätt att inte ha så ljusa stunder jämt, tappar man läsare är det de som förlorar i slutändan ju.

Johanna sa...

miss e: det har du rätt i