onsdag 28 maj 2008

London here we come

Då är allt klart, resan bokades igår och vi är officiellt på väg syrran och jag. Jag pratar så klart om resan till pappa i England. Den 9:e åker vi och kommer hem den 16:e, 7 härliga dagar att prata modersmål på, nya miljöer att beskåda och massa shopping. Ska bli så roligt att komma iväg, om något stressigt innan avfärd. På fredag tar systeryster studenten, på lördag är det bloggträff vid Rosendal och på söndag Street Modeoutlet. Avfärd vid lunchtid på måndag.
Monokel jag har läst och begrundat ditt inlägg, jag har dåligt samvete för att det blir flyg. Men det ska kompenseras.

Varken pappa, halvsyster eller halvbroder är inte mycket för shopping så nu behöver jag er hjälp. Vad får vi inte missa inne i London???

5 kommentarer:

Vera sa...

Åh va kul! Har varit i London flera ggr.
Jag skulle nog rekommendera vintageshopping, dom har så mkt roligare saker där än hemma. Måste kolla upp lite närmare några adresser, har inte det i huvudet.
Sen har vi några typiska turistklassiker som jag personligen gillar Harrod´s, Madame Taussads vaxkabinett och British Museum.
Som sagt jag återkommer med lite vintage.
Kram linda

Smartasmia sa...

Hehhehe...nu är ju inte jag den allsmäktige vad gäller dåliga samveten och sånt....men jag tror nog att du och systra är värda en Londonflygning där:D Kram

Miss E sa...

Se till att ge bra (och billiga) tips när du är tillbaka, jag ska till London i höst och det var några år sedan jag var där...

Hoppas du får en trevlig vistelse där! Ett tips är att se en Shakespearepjäs på The Globe - ont i rumpan men värt det!

Fröken Isakson sa...

Vad mysigt med London. Har bara varit där en gång och då skulle alla jag vara med shoppa skor (utan jag) så jag har nästan bara sett skobutiker i London hihi. Så tyvärr har jaginte mycket att komma med.

Johanna sa...

vera: tack snälla du för tipset, ser fram emot fler

smartasmia: det är vi, tro mig

miss e: en gudie kommer helt klart när jag är hemma igen

fröken isakson: vi är dessvärre inte på jakt efter skor