tisdag 13 maj 2008

Hur gammal är du lille vän?

Jag hänger ofta med människor som är äldre än jag. Har väldigt få vänner i min egen ålder (dem kan jag räkna på en hand, och det är barndomskamrater som står mig extremt nära). Men kompisar och nya bekantskaper har en tendens att vara äldre, upp mot 30 och över, en del runt 25 med omnejd. Och ska tilläggas att jag tydligen bara är barnet med mina snart 22 år fyllda. Kan det vara skadligt att inte umgås med folk i sin egen ålder? Ingen tror nämligen att jag "bara" är 22, allt från 25 och uppåt är buden jag får på frågan hur gammal tror du att jag är. Det är tydligen inte bara mitt utseende som säger att jag ser äldre ut även min personlighet.

9 kommentarer:

Linda K sa...

och idag hängde du med tant Linda ;D

Johanna sa...

linda k: och det var jättetrevligt

Fröken Isakson sa...

Åh snygga kjolen. Är det årets modell från H&M? Är ute efter en. Har en kalasfin Boomerang men jag kan inte ha den just nu :(, så jag vill ha en nice så länge (tills jag kommer i den andra, hehe).

Miss Upsey Daisy sa...

Nej det tror jag knappast. Möjligen "skadligt" för små barn att inte få leka och utvecklas med jämnåriga men knappast NU i din ålder.

Lindisen sa...

Jag svarar på din kommentar här istället, jag skuttar mellan bloggar! :)

Jag har inga biljetter utan en personlig inbjudan till galapremiären av SATC! :)

Johanna sa...

fröken isakson: du kan få köpa min om du vill, den är för stor. hade tänkt lägga ut den på bloppisen. det är årets och använd ett fåtal gånger, tvättad en gång

miss upsey daisy: vad skönt att höra, fast jag lekte inte med jämnåriga när jag var liten heller, de var för barnsliga tyckte jag

lindisen: jaha okej, men tack för svaret

Fröken Isakson sa...

Aha, vad är det för storlek? Vad vill du ha för den?

Vera sa...

och jag tenderar ofta att umgås med yngre ... hahaha.

Johanna sa...

fröken isakson: jag har mailat dig istället, till bloggmailen

vera: du är vi a perfekt match då