lördag 17 maj 2008

Städning pågår

Anledningen till att jag ser så sunkig ut idag är för här städas det. Under våren har jag haft ännu en livskris (fuck det är ju tredje året i rad nu som min vår blir förstörd, jag som älskar våren annars) där jag har känt att mitt liv har stagnerat. Jag har gjort ett val för någon vecka sedan (som jag inte kan och vill berätta om fören allt gått i lås) men det känns ändå inte bra. Så jag tänkte om jag städar ur min lägenhet GRUNDLIGT, vi snackar i flyttstädning så rent ska det blir kanske det känns bättre. Lite åt feng shui hållet frigöra energin som stagnerat här hemma. Tidigare imorse var jag nere och ladda maskiner i tvättstugan och fick spel över att folk i huset inte kan städa upp efter sig så jag storstädade även där (ni är fria att ringa psykakuten om ni vill). Nu är cd-växlaren laddad med bra musik och det ligger en hög skivor brevid som ska räcka under hela städningen, för det här kommer att ta hela dagen. Ha en trevlig lördag.

Update: ja hemmet blev ju rent i alla fall.

6 kommentarer:

Miss Upsey Daisy sa...

Jag är exakt likadan... vid stress eller annat städar jag gärna superdupernoga för att skapa ordning någonstans iallafall...

Miss E sa...

Jag har ringt till psykakuten, först hämtar de upp mig och sedan åker vi upp och hämtar dig :-)

Lindisen sa...

Det är ju skönt att psykisk ohälsa iaf kan leda till ett rent hem! :) Hoppas du lyckas städa bort några demoner med. Kram!

Johanna sa...

miss UD: ja hemmet blev rent i alla fall

miss e: vad bra då packar jag en väska

lindisen: träning brukar funka bra också

Stina´s world of everything sa...

Bättre med städning än Prosac. Det kan du alltid tänka på när fanatismen tar överstyr.

Johanna sa...

stina: Jag brukar träna i vanliga fall när jag känner så här