söndag 11 maj 2008

Helga vilodagen

Min syster och jag har idag varit riktigt duktiga, på förmiddagen packade vi ner vatten, chokladbollar och vattenmelon i en kylväska, grabbade tag i en filt, digitalkameran, musikmobil och satte på oss joggingskorna. Sen gick vi en härlig långpromenad på 1.5 timme för att vila oss vid ett frilufsområde, där låg vi på filten mumsade godsaker, lyssna på musik, fotade och umgicks. Helt underbart var det, mycket folk men vi hittade en plats för oss själva vid vattnet, barn och hundar badade ( i mitten på maj det är helt sjukt) och några grillade. Den här bilden tog jag där jag låg på rygg och njöt av livet. Visst är den fin?
Sen gick vi den där 1,5 timman tillbaka hem för att få pannkaka och mysa lite till. Imorgon åker älskade systeryster hem och min härliga vecka börjar, så mycket kul som kommer att hända. Men innan dess ska en uppsats mailas, disken diskas och väskan packas för Emelies del.

Ps. Det blev ingen wardrobe diary idag då klädvalet bestod av träningskläder sen myskläder och det är inget att visa upp. Men imorgon kör jag på igen. Ds

4 kommentarer:

Veronika sa...

Hejsan! Kommer det ingen bild på David & Martin-halsbandet på? Ha det bra!

Johanna sa...

veronika: jadå det kommer, håll koll på min wardrobe diary.

Miss Upsey Daisy sa...

Låter som en toppenhelg! Vilket väder det har varit!

Johanna sa...

miss upsey daisy: det var en toppenhelg med underbart väder, men nu är det kallt ute.