måndag 5 februari 2007

La Redoute

Idag damp nya La Redoute katalogen ner med allt inför sommaren och våren. Jag har inte öppnat den än men det är säkert massor med fina saker i den. Det brukar det vara. Men jag är lite rädd att handla därifrån, för när jag mätte mig och skulle kolla vilken storlekt jag skulle ha så var det fyra storlekar större än vad jag normalt drar. Så om någon har handlat därifrån kan ni väl säga hur det brukar vara. Måste man ta den storleken som man motsvara enligt deras mått-tabell eller kan man köpa den storleken som man brukar ha? Min syster och jag har överraskat mamma idag med att ha städat hela lägenheten mycket noga tog ett antal timmar så jag är helt slut nu. Sen gick vi till affären och köpte Texas Pecan och en Daim samt två buketer med tullpaner. Nu luktar lägenheten ljuvligt och rent och vi ska nu gå och göra bakpotatis och duka fint. Vem säger att dessa saker måste förläggas till helgerna. När måndagar ändå är så tråkiga kan man lika gärna göra något roligt av dem. Ha en trevlig måndag.

2 kommentarer:

Johanna sa...

La Readout använder sig utav franska storlekar vilka gör att man behöver köpa cirka en storlke störr än normalt. Lycka till!

Vanja sa...

Precis som Johanna i förra kommentaren skrev så är det franska storlekar. Det kan variera lite och ibland är den svenska storleken samma som den franska, men OFTAST är det en storlek större än normalt som du behöver. Gillar deras kläder som för det mesta har bra kvalitet.

Annars är du välkommen till min nätbutik. Mäter plaggen på förfrågan ;-) www.vanillastreet.com